MENU VAN DE CHEF

Zeebrasem | ceviche | avocado | radijs

Tomaat | watermeloen | sambai | cashew **

Langoustine | oester | aardpeer | beurre blanc ***

Snoekbaars | piccalilly | venkel | rendang *

Zwezerik | rammenas | koolraap | rode curry ****

Entrecote | tartaar | gyoza | spitskool
of
Wagyu | honey guan yin | couscous | dai dai ponzu
 |supplement € 25,-|


Rabarber | kwark | amandel


 3 gangen € 47,50 
   4 gangen € 57,50 *
     5 gangen € 67,50 **
       6 gangen € 77,50 ***
         7 gangen € 87,50 ****


Wanneer u meer gangen wenst rekenen wij € 12,50 per gang extra
3- en 4-gangen zijn alleen mogelijk van dinsdag t/m donderdag

 




Alle ingrediënten kunnen allergenen 
bevatten.
Geef uw allergie aan en wij 
passen de gerechten graag voor u aan.