MENU VAN DE CHEF

 

Makreel | gember | oester | passievrucht  
27  
   
Zeebaars | XO | yoghurt | ossenstaart ♦  
28  
   
Skrei | peen | zilverui | aardappel ♦♦  
32  
   
Buikspek | gamba dumpling | mirin thee ♦♦♦  
29  
   
Biet | korstdeeg | duxelles | spinazie  
26  
   
Parelhoen | kastanje champignon | cashewnoot | lever
Wagyu A5 i.p.v. parelhoen + 45
 
39  
   
Kaaskaart van de Kaaskampanje ♦♦♦♦  
  20  
   
Eekhoorntjesbrood | chocolade | spekkoek  
19,5  
   
4 gangen 79  
  5 gangen 89 ♦  
     6 gangen 115 ♦♦  
       7 gangen 129 ♦♦♦  
         8 gangen 149 ♦♦♦♦  

       | Alle ingrediënten kunnen allergenen bevatten. Geef uw allergie aan en wij passen de gerechten graag voor u aan. | 

Liever vegetarisch dineren? bekijk hier het menu.
Het is niet mogelijk om vegan te dineren in ons restaurant.