Bistro ML

Uitsluitend op reservering

De bistro is een aangename plek op ieder moment van de dag. Of het nu is voor een uitgebreid ontbijt, een kop koffie (lekker met een stuk appeltaart), een lunch, een glas wijn met een borrelhapje of voor een diner. Laagdrempelig, sfeervol en betaalbaar zijn hier de kernwoorden.

Het kan allemaal, binnen in het stijlvolle, voormalige woonhuis van de familie Enschedé of bij mooi weer buiten op het gezellige terras met uniek uitzicht op de St. Bavokerk en het Klokhuisplein.

De bistro is iedere dag geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het uitgebreide ontbijtbuffet (17,50 euro per persoon) is ook beschikbaar voor gasten die niet in ons hotel slapen. Ontbijten kan doordeweeks van 7 tot 11 uur en in het weekend een uurtje later, van 8 tot 11 uur.

Op de dagkaart staat lekkers als gebak, tosti's, salades en plateau vis of vlees.  Het drie gangen keuze menu kost 37.50 euro per persoon. Wanneer u na uw diner naar de film of voorstelling wilt, houden wij er graag rekening mee dat we de gerechten sneller serveren.