HOE KOMT U BIJ ML IN HAARLEM?

ROUTE
Kies op de A9 bij het Rotterpolderplein de afslag Haarlem centrum. Volg de borden parkeergarage de Appelaar (of Teylers Museum). Aan het einde van de Amsterdamse Vaart (voor de Amsterdamse Poort), rechtsaf de Gedempte Oostersingelgracht op, 1e afslag links de Papentorenvest op, de brug over, linksaf de Koudenhorn op (de rivier het Spaarne is nu aan uw linkerhand), welke overgaat in Donker Spaarne en Spaarne. De parkeergarage de Appelaar is aan uw rechterhand (ondergronds).

Tip: Voer bij het gebruik van een navigatiesysteem niet ons adres in, maar het adres van het Teylers Museum, namelijk Spaarne 16.

PARKEREN
ML heeft geen eigen parkeergelegenheid. Onder het hotel kunnen gasten tegen betaling parkeren in de openbare parkeergarage de Appelaar (24 uur per dag geopend).

Omliggende parkeergarages:
• Parkeergarage station Haarlem: Lange Herenstraat 11, ongeveer 10 minuten lopen.
• Parkeergarage de Raaks: Zijlvest 45, ongeveer 8 minuten lopen
• Parkeergarage de Kamp: de Witstraat 1, ongeveer 5 minuten lopen.

Alle garages zijn 24 uur per dag open. De aanrij-routes staan langs de invalswegen van de stad aangegeven.

Tip: Heeft u uw auto niet nodig tijdens uw verblijf dan kunt u overwegen uw auto (gratis) te parkeren bij de Ikea en dan de trein vanaf het nabij gelegen station Spaarnwoude naar station Haarlem te nemen. Het is ongeveer tien minuten lopen vanaf station Haarlem naar ML. Op zondagen is het op straat betaald parkeren van 13.00 uur - 23.00 uur.