KERST 2018 | BISTRO ML

MAANDAG 24 DECEMBER (Kerstavond),
DINSDAG 25 DECEMBER (1e Kerstdag) &
WOENSDAG 26 DECEMBER (2e Kerstdag) 2018

In de Bistro wordt er zowel een lunch als een diner geserveerd

 
4 gangen | € 52,50 per persoon 

Tataki en tartaar van Albacore tonijn met gelei van limoen en soja,
krokante zeewier en mayonaise van zwarte sesam en wasabi
*
Gegrilde grietfilet met kroketje van Hollandse garnalen,
romige schorseneren en jus van dragon
*
Bisque van kreeft met rivierkreeft, cognacparels en bonbon van crème fraîche en bieslook
(Extra tussengerecht: € 10,- supplement)
*
Zachtgegaarde scharrelhoen met ravioli van zijn boutje, aardappelmousseline,
zuurkool, krokant spek en jus van steranijs
of
Gebakken zeebaarsfilet met pompoenrisotto, gerookte paling
en saus van gebrande boter
*
Kaasplateau van Bourgondisch Latifstyle
(Extra tussengerecht: € 11,- supplement)
*
Tarte tatin van Elstar appel met kaneelijs
(Kaasplateau in plaats van: € 4,- supplement)

  

LUNCHMENU
Het lunchmenu is gelijk aan het dinermenu.
U kunt desgewenst de gegrilde grietfilet laten vervallen.
De prijs komt dan op € 45,- p.p.
Tevens is het mogelijk om à la carte te lunchen.



Tijdig reserveren wordt aanbevolen! 
Reserveer via 023 512 3910