Welkom bij Hotel Stempels in Haarlem!

Heeft u onwijze trek in een uitgebreide High Wine, wilt u genieten van een heerlijk diner in ons restaurant of zoekt u een comfortabel hotel gevestigd in een oude drukkerij in hartje van Haarlem?Hotel Stempels in Haarlem biedt het allemaal.

Het kleinschalige hotel in Haarlem heeft 17 kamers en suites die van alle gemakken voorzien, zoals comfortabele Hästens bedden en gratis WiFi.
Deze moderne horecagelegenheid is gelegen in het bruisende centrum van Haarlem. Al onze medewerkers streven ernaar om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken en staan dan ook altijd tot uw dienst!

Dit historisch hotel in het centrum van Haarlem met ruime en comfortabele kamers is voordelig te boeken. Ook kunt u natuurlijk eens kijken welk arrangement het beste bij u past! Wij verzorgen ook een uitgebreid ontbijtbuffet, een culinair driegangen menu (al vanaf €35,-)

Bent u meer van het borrelen? Dat kan bij ons op één van de gezelligste terrassen van heel Nederland!

Hotel Stempels heeft tevens drie ruime zalen, die u kunt afhuren voor een gezellig feest of inspirerende vergadering. Wij bieden een unieke vergader- en feestlocatie tot 150 personen.